Besök gärna vår shop på Alltirosa.se!

Rosa baddräkt för barn som hejar på Manchester United

Eller kanske en rosa baddräkt för flickor med föräldrar som hejar på Manchester United?!

Jag såg någonting megasött i en nätshop alldeles nyss. En lite baddräkt i rosa för flickor med Manchester Uniteds logga och med texten ”I love MUFC”. Nu håller inte jag på Manchester (fast jag är inte ett dugg insatt så jag håller egentligen inte på nåt)

rosa baddräkt manchester united

Tidigare har baddräkten kostat 289:- men nu kostar den faktiskt bara 179:- om man köper den här. Storlekar på baddräkten finns från 5 år upp till 8 år. Storlekarna står alltså inte i vanliga storlekar utan sätts upp efter hur gammalt barnet är vilket är svårt då alla barn är så olika långa (oftast). Men men.. snygg är den i alla fall och kan tänkas locka alla Manchester United fans!

2 kommentarer till “Rosa baddräkt för barn som hejar på Manchester United”

  1. Derek skriver:

    grunting@urbana.nacht” rel=”nofollow”>.…

    tnx for info!!…

  2. Hubert skriver:

    nailed@solstice.dips” rel=”nofollow”>.…

    ñïñ!!…

Skriv en kommentar